search
Han Solo-acteur in Marvel-serie 'Ironheart'
Series / Nieuws

Han Solo-acteur in Marvel-serie 'Ironheart'

Ondanks de geflopte Solo-film, timmert Alden Ehrenreich nog steeds hard aan de weg in Hollywood.

Alden Ehrenreich, die we kennen van o.a. de Star Wars-film Solo: A Star Wars Story, Hail, Caesar! van de gebroeders Coen en de serie [i]Brave New World zal een nog onbekende, doch belangrijke rol spelen in de Marvel Studios-serie Ironheart voor Disney+.[/b]

Dominique Thorne voert de serie aan als Marvel-personage Riri Williams, een geniale uitvinder en bedenker van het meest geavanceerde pantserkostuum sinds Tony Starks Iron Man.

Drukke Ehrenreich
Onlangs werd ook aangekondigd dat Anthony Ramos een belangrijke rol zal spelen in de serie, waarvan het scenario wordt geschreven door Chinaka Hodge.

Ondanks het floppen van Lucasfilms Solo: A Star Wars Story, lijkt dit geen grote gevolgen te hebben gehad voor de loopbaan van Alden Ehrenreich. De acteur rondde onlangs zijn portie opnames voor Christopher Nolans Oppenheimer af en zal binnenkort ook te zien zijn in Cocaine Bear van Elizabeth banks.

Ironheart moet ergens in 2023 te streamen zijn via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen