Wow! Aang is terug voor meer 'Avatar: The Last Airbender'!

Aang terug voor meer 'Avatar: The Last Airbender'!

Avatar: The Last Airbender keert terug met een film die draait om Aang.

Jim Pedd, 23-07-2022 17:05

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De komende jaren explodeert de Avatar: The Last Airbender-franchise. Niet alleen krijgen we een live-action serie te zien van de hand van Netflix, ook werkt Nickelodeon samen met Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino aan een stel nieuwe toevoegingen aan de franchise.
Avatar: The Last Airbender kwam in 2020 op Netflix te staan, waardoor de franchise ineens aan populariteit won. We kregen vervolgens te horen dat Konietzko en DiMartino een eigen studio opgericht hadden: Avatar Studios, en onder dat label nieuwe content zouden ontwikkelen voor Netflix.

Aang keert terug voor meer Avatar: The Last Airbender
Vandaag is bekend gemaakt dat er drie nieuwe animatiefilms komen. De eerste van die films wordt geregisseerd door Lauren Montgomery.

Die film blijkt te draaien om Avatar Aang en zijn beste vrienden. Verder wilde stemactrice Janet Varney, die aanwezig was tijdens de San Diego Comic-Con en dit nieuws de wereld in mocht helpen, niets vertellen over wat we kunnen verwachten van de Avatar: The Last Airbender-film.

De gedachte is dat de Avatar: The Last Airbender-film ook Katara en Sokka weer terug brengt, evenals Toph (die zich in seizoen 2 bij de serie voegde). Het is niet zeker wanneer de Avatar: The Last Airbender-film zich af zal spelen in de tijdlijn.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Avatar The Last Airbender, Avatar, Nickelodeon, Aang, Avatar Studios

Populair nieuws