'Star Wars: Andor' krijgt epische trailer, poster én nieuwe datum

'Star Wars: Andor' krijgt trailer én nieuwe datum

Helaas is de nieuwste Star Wars-serie wel een paar weken uitgesteld.

Zilko Tarici, 1 augustus 2022 om 15:04

Lucasfilm heeft de volledige trailer en officiële poster onthuld voor Star Wars: Andor, de nieuwe serie die binnenkort naar Disney+ komt.
Uit de trailer wordt duidelijk dat de oorspronkelijke premièredatum van 31 augustus is uitgesteld naar 21 september. We krijgen dan wel in één keer drie afleveringen van de serie te zien.

Zoals de titel al aangeeft, gaat Star Wars: Andor over Rogue One-personage Cassian Andor (Diego Luna) en zijn reis waarin hij ontdekt hoe hij een verschil in het universum kan maken.

Start van de rebellie
We zien in Andor tevens hoe de rebellie tegen het Empire start, ruim vijf jaar voor de gebeurtenissen in A New Hope, en hoe verschillende rassen en planeten bij de strijd betrokken raakten.

Bedenker en showrunner van de serie is Tony Gilroy, die ook meewerkte aan Rogue One. Gilroy, Kathleen Kennedy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna en Michelle Rejwan ijn uitvoerend producenten. Het eerste seizoen van Andor bestaat uit 12 afleveringen. Aan een tweede seizoen, dat tevens uit 12 afleveringen bestaat, wordt inmiddels ook al gewerkt.Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Star Wars, Star Wars Andor, Diego Luna, Stellan Skarsgard, Adria Arjona

Populair nieuws