search
Vince Gilligan (Better Call Saul) gaat volgende baanbrekende serie maken
Series / Nieuws

Vince Gilligan (Better Call Saul) gaat volgende baanbrekende serie maken

Nu 'Better Call Saul' ten einde loopt, komt het volgende grote project van de topregisseur er alweer aan.

Met de grote successen van Breaking Bad en Better Call Saul heeft regisseur Vince Gilligan zichzelf al uitvoerig bewezen als filmmaker. Met het einde van de laatste serie in zicht, weidt hij al uit over zijn volgende grote project.

Met deze twee topseries achter de rug heeft de regisseur aangegeven te gaan beginnen met een nieuw stadium van zijn loopbaan, waarbij hij het universum van Breaking Bad achter zich wilt gaan laten.

Volgens Deadline is Gilligan nu dus al bezig met de voorbereiding van zijn volgende dramaserie, die Sony Pictures TV zal produceren. Er wordt van gezegd dat het zal teruggrijpen naar de periode dat Gilligan bij The X-Files werkte.

Wat weten we al van de serie?
Alles wat tot nu toe bekend is, is dat de serie een "gemengd genredrama" zal worden, dat de menselijke conditie zal verkennen op "een onverwachte, verrassende manier". De vergelijking werd al getrokken met The Twilight Zone, omdat het "tot nadenken aanzet" zonder een moralitisch verhaal te worden.

Er staan meerdere seizoenen op de planning van de nieuwe serie. De pitch wordt verwacht in de komende weken, met bijna tien netwerken en streamingplatformen in de rij om het te kunnen horen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen