search
Actrice hint naar tweede seizoen 'The Book of Boba Fett'
Series / Nieuws

Actrice hint naar tweede seizoen 'The Book of Boba Fett'

Lucasfilm heeft nog geen officiële aankondiging gedaan, maar dat lijkt slechts een kwestie van tijd.

Lucasfilm boert ook op tv goed met series als The Mandalorian, The Book of Boba Fett en Obi-Wan Kenobi). Toch is er nog niks officieels aangekondigd over een tweede Fett-reeks.

Als we actrice Ming-Na Wen (Mulan, The Mandalorian, Street Fighter) moeten geloven, zou daar wel eens snel verandering in kunnen komen. Tijdens Fan Expo Boston werd de actrice gevraagd naar een tweede seizoen van het oorspronkelijk als miniserie beoogde The Book of Boba Fett, waarop ze als volgt reageerde:

"Ik hoop dat er een tweede seizoen komt van The Book of Boba Fett! Ik reken mijzelf nooit rijker dan ik ben, maar, even afkloppen, ze gaan hier snel een aankondiging over doen."

De volgende Star Wars-serie die verschijnt is Andor, waarin Diego Luna terugkeert als Rogue One-personage Cassian Andor. Daarna volgt in 2023 het derde seizoen van The Mandalorian.

Het eerste seizoen van The Book of Boba Fett is nú te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen