search
En: is 'Lord of the Rings: The Rings of Power' een succes?
Series / Nieuws

En: is 'Lord of the Rings: The Rings of Power' een succes?

De ratings van Lord of the Rings: The Rings of Power zijn binnen: is het wat volgens Rotten Tomatoes?

124 recensies verder en The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft een mooie rating op Rotten Tomatoes. De serie is misschien wel de meest geanticipeerde van dit moment en gaat morgen dan eindelijk van start op Prime Video.

Twee afleveringen lanceert de streamingdienst morgen en daarna is er wekelijks een nieuwe te zien, tot half oktober, want dan is het acht afleveringen tellende eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power alweer voorbij.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
Lang vreesden heel wat mensen dat The Lord of the Rings: The Rings of Power helemaal niet zo goed zou zijn.

Als we af mogen gaan op de recensies van critici, blijkt die vrees onterecht. Na 124 recensies staat de serie op een sterke 83 procent op Rotten Tomatoes.

Dat betekent dat verreweg de meeste critici, die allemaal alvast twee afleveringen mochten zien van The Lord of the Rings: The Rings of Power, positief zijn over de serie en vinden dat de show een goede start maakt.

The Lord of the Rings: The Rings of Power draait om de tweede era van Midden-Aarde van Tolkien en vertelt het verhaal van de opkomst van Sauron en de strijd tegen hem.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen