Om deze reden zijn fans kwaad op 'House of the Dragon'-makers

Hierom zijn fans boos op 'House of the Dragon'

Fans van 'House of the Dragon' zijn niet blij met de makers, en wel hierom.

Robyn van Gorsel, 28 september 2022 16:56

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de zesde aflevering van House of the Dragon gebeurde er ontzettend veel. Maar er was één ding dat er niet in voorkwam. En daar zijn fans nu niet blij mee.
Van een gigantische tijdsprong tot aan meerdere doden, de zesde aflevering met de titel The Princess and the Queen was een heftige.

Er ontbrak alleen één scene: een stuk waarin we een zachtere kant van Daemon Targaryen (Matt Smith) te zien zouden krijgen.

Laena
In deze aflevering van House of the Dragon krijgen we te zien dat Deamon's vrouw, Laena Valeryon, complicaties oploopt tijdens de bevalling. Zij sterft uiteindelijk een gruwelijke dood door het vuur van haar eigen draak Vhagar.

In de trailer van de zesde aflevering zagen we hoe Deamon na de tragische dood zijn dochters Baela en Rhaena liefdevol omhelst. Dat is een interessant beeld, want Daemon staat toch vooral bekend als een gemene, harteloze prins.

Eruit geknipt
Maar deze specifieke scene was in de aflevering van maandag nergens te bekennen. De makers hebben hem eruit geknipt.Waarom? Dat is een goede vraag. De makers van de show hebben nog geen commentaar gegeven.

House of the Dragon kijk je nu op HBO Max.
Bron: Comicbook

Lees meer over: house of the dragon, deamon targaryen, game of thrones, matt smith, vhagar, leana valeryon

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws