Eindelijk keren in 'Chucky' seizoen 2 belangrijke gezichten terug

Belangrijke gezichten keren terug in 'Chucky'

De kinderen van Chucky maken na 18 jaar eindelijk hun langverwachte comeback.

Nina Beerendonk, 15 oktober 2022 14:22

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van de serie Chucky werden fans verrast door twee bekende gezichten. Chucky’s kinderen, Glen en Glenda, maakten namelijk hun langverwachte comeback.
Glen en Glenda werden al benoemd in het eerste seizoen van de serie, maar nu ze ook daadwerkelijk te zien zijn is de cirkel in de franchise rond. In deze aflevering waren de twee slechts in één shot te zien, maar het lijkt erop dat hun rol in dit seizoen groter zal worden.

Wie zijn Glen en Glenda?
De oorsprong van Glen en Glenda zit in de film Bride of Chucky, waar Tiffany op het einde bevalt van de twee. Daarna waren ze te zien in de sequel Seed of Chucky uit 2004, waarin ze op het einde van pop naar menselijke kinderen veranderen.

De film uit 2004 was de enige film waarin Glen en Glenda te zien waren, tot deze aflevering van Chucky 18 jaar later. Hierin worden de twee gespeeld door Lachlan Watson, die je kunt kennen uit The Chilling Adventures of Sabrina. Wat hun rol in het verhaal precies gaat zijn is nog niet bekend.

Chucky is te zien op FOX.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Chucky, FOX

Populair nieuws