search
Genoten van 'The Watcher' op Netflix? Kijk dan deze serie op HBO Max!
Series / Nieuws

Genoten van 'The Watcher' op Netflix? Kijk dan deze serie op HBO Max!

Deze psychologische thriller is gebaseerd op werk van de legendarische Stephen King.

Als je groot bent fan bent van The Watcher op Netflix, kan je verder je honger stillen met deze psychologische thriller op HBO Max. In The Outsider staat eveneens een luguber geheim centraal, dat flink uit de hand dreigt te lopen naarmate de serie vordert. Bekijk de trailer van The Outsider gauw hieronder!

The Watcher zelf is gebaseerd op een artikel uit New York's The Cut van Reeves Wiedeman, en vertelt het verhaal over een getrouwd koppel. Nadat ze in hun droomhuis zijn getrokken, wordt hun gelukkige leventje verziekt door anonieme brieven van een stalker, genaamd The Watcher.

Op 13 oktober 2022 kwam de serie uit en werd vol lof ontvangen. Samen met Dahmer - Monster: The Jeffrey Dahmer Story vormt het een pervers stel op Netflix. Sommigen achten de series niet helemaal gepast voor de streamingdienst, en er moesten zelfs details uit het verhaal van The Watcher worden aangepast om de oorspronkelijke familie te beschermen.



Een nieuwe serie: The Outsider
Verwant aan deze twee andere gruwelseries is The Outsider bij HBO Max, die verhaalt over een schijnbaar eenvoudig onderzoek naar de moord op een kleine jongen. Als er plots bovennatuurlijke krachten zich mengen in de zaak, vallen een ervaren rechercheur en een aparte onderzoekers in een konijnenhol, waar ze niet makkelijk uit kunnen komen.

Het klinkt als een typisch, kwalitatief horrorverhaal van King - mogelijk wat voor jou? Ontdek de serie snel bij HBO Max of kijk eerst de trailer hieronder!



Aanbevolen artikelen