search
Wanneer verschijnt 'House of the Dragon' seizoen 2?
Series / Nieuws

Wanneer verschijnt 'House of the Dragon' seizoen 2?

Een van de bazen bij HBO geeft heel voorzichtig antwoord op deze prangende vraag.

Het eerste seizoen van HBO's fantasy-prequelserie House of the Dragon werd een week geleden afgerond met behoorlijke kijkcijfers. De vraag is nu dan ook wanneer fans een tweede seizoen voorgeschoteld krijgen!

Showrunner Ryan Condal vertelde Vulture afgelopen week dat we in elk geval geen grote tijdsprongen zoals in het eerste seizoen hoeven te verwachten, en dus ook geen nieuwe acteurs in de rollen die ons bekend zijn.

Geduld wordt beloond
Daarnaast liet HBO Max-baas Casey Bloys weten dat we zelf wel te maken krijgen met een tijdsprongetje, want het duurt nog even voordat het tweede seizoen verschijnt. In elk geval tot 2024 als we Bloys moeten geloven:

"We zijn net pas begonnen met ons hele plan van aanpak, en net als bij het eerste seizoen zijn er nog een hoop dingen onduidelijk. Ik wil niet te geheimzinnig doen, maar ik wil ook geen datum geven en er dan vervolgens mee gaan schuiven."

We weten in elk geval wel zeker dat de opnames van House of the Dragon seizoen 2 begin 2023 van start gaan en dat deze zowat het hele jaar in beslag zullen nemen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen