Geweldig populaire Netflix-serie krijgt dan toch een vervolg

Populaire Netflix-serie krijgt tweede seizoen

Vooral het abrupte einde van het eerste seizoen zorgde ervoor dat veel fans eisten dat er een vervolg kwam...

Geoffrey Ketels, 9 november 2022 18:58

Zelden heeft het einde van een serie (althans beter gezegd, een seizoen) zoveel stof doen opwaaien als deze van de Netflix-serie Die Kaiserin. De fans eisten massaal dat er een vervolg zou verschijnen en daar stemt Netflix nu mee in.
In het merendeel van de gevallen kiest streamingdienst Netflix ervoor om steevast de release van een seizoen af te wachten vooraleer ze bekend maakt of er een vervolg zal verschijnen of niet. Wat Die Kaiserin betreft kan er dus worden vastgesteld dat ze de verwachtingen heeft weten in te lossen. Helemaal verrassend is dat natuurlijk niet, want het kostuumdrama stond zomaar even vijf weken lang in de top 10 van 's werelds grootste streamingdienst.

Het was uiteindelijk de cast van Die Kaiserin zelf die het nieuws bekend heeft gemaakt. Dat gebeurde door middel van een video die werd gedeeld door Netflix op Twitter. Meteen werd ook bekend gemaakt dat de volledige cast terug van de partij zal zijn voor het tweede seizoen.

2024
Nu bekend is dat er met zekerheid nog een tweede seizoen zal verschijnen van Die Kaiserin is het niet meer dan logisch dat veel mensen zich afvragen wanneer we dat vervolg nu precies kunnen verwachten. Dat is door Netflix nog niet bekend gemaakt. Een uitspraak van de producent van de reeks, namelijk Jochen Laube is wel zeer opvallend te noemen.

In zijn verklaring stelde de producent van Die Kaiserin dat hij tevreden is dat hij nog twee jaar samen zal kunnen werken met Katie Robert, de cast evenals het geweldige team van Netflix. Zou dit betekenen dat we nog twee jaar moeten wachten op het tweede seizoen? Dat zal de toekomst moeten uitwijzen!
Bron: Deadline.com

Lees meer over: The Empress, serie, series, Netflix, Die Kaiserin

Populair nieuws