search
Laatste seizoen 'New Amsterdam' krijgt release datum
Series / Nieuws

Laatste seizoen 'New Amsterdam' krijgt release datum

'New Amsterdam' krijgt grote finale die twee uur lang duurt

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het veelgeprezen New Amsterdam keert terug! Nu grote broadcasting netwerken hun mid-seizoensroosters vrijgeven, is ook de ziekenhuisserie van de partij met seizoen vijf; het laatste seizen.

De ziekenhuisserie draait om Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold) die het oudste ziekenhuis van New York draaiend probeert te houden in een wereld waar gezondheidszorg niet altijd vanzelfsprekend is en politiek en onverwachte gebeurtenissen elkaar in hoog tempo afwisselen.

Pandemie
Het vierde seizoen draaide grotendeels om (de nasleep van) de pandemie. De serie is ook erkend door de WHO, de World Health Organisation, door het inspelen op volksgezondheidskwesties en benaderingen die niet vaak in ziekenhuis- of medische shows voor komen."

Dertien afleveringen
Seizoen vijf zal met dertien afleveringen het kortste seizoen worden. Bij ons wordt de serie op Videoland uitgezonden. Naast Eggold zullen ook Freema Agyeman (Sense8, Doctor Who, Janet Montgomery, Jocko Sims en Tyler Labine.

Grote finale
Het vijfde seizoen zal vanaf 3 januari op NBC te zien zijn. De finale van de serie komt uit op 17 januari en zal twee uur duren.

Wanneer het laatste seizoen in Nederland te zien zal zijn is nog niet bekend.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen