Deze serie ging van flop naar de op dit moment grootste wereldwijde kijkercijferhit op Netflix!

NBC stopte de serie na 3 seizoen. Netflix pakte hem op en serie is nu groot succes.

Bas de Kramer, 14-11-2022 12:19

Na drie seizoenen besloot NBC de stekker uit serie: Manifest te trekken. Netflix besloot de serie, onder andere na protesten van de fans, op te pakken en er alsnog een vierde seizoen tegenaan te gooien. NBC zal zich nog wel eens achter de oren krabben, want de serie is momenteel wereldwijd de best bekeken serie.
Manifest gaat over de reizigers uit een vliegtuig dat maar liefst 5 jaar van de radar verdwijnt. Iedereen neemt aan dat het vliegtuig op een onbekende plek is neergestort en dat de inzittenden zijn overleden. Na vijf jaar arriveert het vliegtuig doodleuk op de luchthaven zonder dat de passagiers een dag ouder zijn geworden.

Reactie Melissa Roxburgh
Melissa Roxburgh (die Michaela Stone speelt) zei in een interview met The Hollywoord Reporter: "Het was een verschrikkelijk einde na seizoen 3 omdat het nog steeds tijdens de Covid-piek was en we eigenlijk geen afscheid konden nemen met een feestje. Het seizoen was klaar en dat was het dan.

"Als we de serie op die manier hadden beëindigd zouden we allemaal een beetje depressief zijn geweest. Ik ben blij dat Netflix ons terug heeft gebracht, niet alleen om het verhaal af te maken maar ook om iedereen een goed afscheid te geven."

Kijk de serie op Netflix
Bron: Variety

Lees meer over: manifest, nbc, netflix, michaela stone

Populair nieuws