'Doctor Who' doet vanavond grote aankondiging tijdens 'Children In Need'

Maakt de BBC Doctor Who's nieuwe companion bekend?

Grote aankondiging BBC over 'Doctor Who' vanavond om acht uur

Daan Kusen, 18 november 2022 14:55

Nieuws over Doctor Who stroomt langzaam binnen nu we de feestelijkheden van de zestigste verjaardag van de serie naderen. Zo ook vanavond, tijdens het Children in Need event van de BBC vanavond.
Children in Need
Het is meteen duidelijk dat showrunner Russell T. Davies de touwtjes strak in handen heeft. Waar voorganger Chris Chibnall niet bijster veel deed aan aankondigingen en media campagnes, speelt Davies handig in op de actualiteit.

Daarom zal er vanavond bij het Children in Need-event een grote aankondiging gedaan worden! Doctor Who en Children In Need hebben tijdens Davies' eerste keer als showrunner al een goede relatie opgebouwd.

Geheime audities
Nu is bekend geworden dat vanavond, tijdens het Children in Need-event, de reisgenoot van Ncuti Gatwa's Vijftiende Doctor bekend wordt gemaakt!

In september zijn er geheime audities gehouden, waar honderden hoopvolle acteurs en actrices zich hebben kunnen laten zien, maar wie is het uiteindelijk geworden?

Tennant en Tate
Voordat Ncuti Gatwa en zijn companion de TARDIS in mogen stappen, zullen eerst David Tennant (Tiende en Veertiende Doctor) en Catherine Tate terugkeren om in drie specials nieuwe avonturen te beleven.

De Children in Need-uitzending is vanavond om zeven uur te zien op BBC One, dat is om acht uur Nederlandse tijd. De specials zullen in november 2023 te zien zijn. Op de BBC en nu ook bij Disney+.
Bron: Digital Spy

Lees meer over: doctor who, david tennant, ncuti gatwa, bbc, disney plus, catherine tate, russell t davies

Informatie over de serie: Doctor Who

Populair nieuws