search
Keert bloedmooie Emilia Clarke toch terug in nieuwe spin-off van 'Game of Thrones'?
Series / Nieuws

Keert bloedmooie Emilia Clarke toch terug in nieuwe spin-off van 'Game of Thrones'?

Hoofdrolspeelster van 'Game of Thrones' mijmert over een ander einde van haar karakter.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Emilia Clarke heeft zich uitgesproken over een alternatief einde voor Daenerys Targaryen in Game of Thrones. We hebben in de serie gezien hoe zij aan het einde een vlaag van waanzin kreeg en haar grote liefde Jon Snow haar uiteindelijk moest stoppen.

Emilia Clarke had graag een ander einde gezien. Daenerys was een rol die haar zeer aan het hart lag. Op het moment dat zijn de rol op zich nam, kon zij net afstand nemen van een aantal gezondheidsproblemen en met deze rol kon zij afscheid nemen van deze vervelende periode.

Daenerys en Jon moeten samen zijn
Toen Emilia Clarke onlangs op Dreamit Con verscheen, beschreef ze haar favoriete einde van de serie: "Ik wil dat Daenerys bij hem is, bij Jon. Ze kunnen naar gezinstherapie gaan en hun problemen oplossen."

Dit idee sluit aan bij de wens van veel fans van de serie. Veel kijkers waren van mening dat de donkere wending die het leven van Daenerys kreeg een verhaallijn was die de hele serie en haar einde onnodig beschadigde.

Verrassende terugkeer in Spin-off?
Ondanks haar opmerkingen zei Clarke dat ze de rol helaas niet opnieuw gaat spelen voor een spin-offserie. Hoop op een terugkeer van Daenerys in de Jon Snow spin-off hoeven we dus helaas niet te hebben!

Kijk Game of Thrones op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen