search
Keert dit fan-favoriete personage terug in 'The Witcher: Blood Origin'?
Series / Nieuws

Keert dit fan-favoriete personage terug in 'The Witcher: Blood Origin'?

Is dit de bevestiging van de geruchten rond bard Jaskier?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Witcher: Blood Origin de spin-off van de populaire serie, trekt al veel aandacht. De eerste trailer is er en de pers-aandacht is groot.

Persmoment
Tijdens zo'n moment met de pers deelde acteur Lenny Henry, die een Elf bard zal spelen in de nieuwe show, een foto via twitter. Een foto waar een bekend gezicht te zien was!


Op de foto staat niemand minder dan Joey Batey, die bard Jaskier speelt in de Witcher serie. Dit lijkt te bevestigen dat Jaskier te zien zal zijn in The Witcher: Blood Origin.

De rol van Jaskier
Het is nog onbekend wat Batey gaat doen in de serie. Eerdere geruchten dat hij een rol zou spelen bij het framen van de serie (bijvoorbeeld als verteller, of in beeld als Jaskier om de afleveringen in te leiden) blijken onjuist.

De rol van verteller zal het sowieso niet worden, die is weggelegd voor actrice Minnie Driver, die een Seanchaí­ zal spelen, een "lore keeper", oftewel, iemand die de geschiedenis en de verhalen bewaart. Het is nog niet zeker of zij en Jaskier elkaar kennen of überhaupt samen in een scene te zien zijn.

De prequel serie The Witcher: Blood Origin zal zal op 25 december op Netflix te zien zijn en zal uit vier delen bestaan.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen