Fans hoeven niet bang te zijn voor snelle dood 'The Walking Dead'

'The Walking Dead' voorlopig nog niet dood

Naast de al aangekondigde spin-offs lijkt de franchise nog meer in petto te hebben.

Fleur van Laar, 24 november 2022 13:47

Nu de finale van The Walking Dead is uitgezonden, zal de serie in 2023 uitmonden in drie nieuwe spin-offs met geliefde personages uit de oorspronkelijke serie. Maar er lijkt nog veel meer in het verschiet te zijn.
In een gesprek met AMC zei Gimple, de content officer, dat The Walking Dead spin-offs die in 2023 worden uitgezonden, de eerste zijn van vele nieuwe shows met originele personages uit de serie. Hij onthulde dat de anthologieserie van 2022, Tales of the Walking Dead, meer oude, bekende personages zou bevatten, iets wat hij wil naarmate de franchise zich verder ontwikkelt dan de oorspronkelijke serie.

Bovendien beweerde Gimple tijdens een kerstspecial in 2021 dat minstens één van de nieuwe spin-offs een Walking Dead-komedieserie zou zijn, naast een serie met een schurk uit de hoofdserie. Hoewel deze laatste aankondiging wellicht een teaser was voor The Walking Dead: Dead City, is het gezien Negans betrokkenheid mogelijk dat andere schurken zoals de gouverneur of Terminus ook op tafel liggen voor toekomstige spin-offs.

The Walking Dead zou ook spin-offs kunnen gebruiken om de gaten op te vullen voor onvertelde verhalen die de kijkers graag willen zien. Een van deze spin-offs zou de terugkeer van Abraham, Eugene en Rosita kunnen tonen, en hun reizen documenteren voordat ze de overlevenden van de hoofdshow in seizoen 4 ontmoeten.

Welke verhalen Gimple ook hoopt te delen in de toekomst, het is duidelijk dat The Walking Dead franchise nog lang niet voorbij is, zelfs nadat de hoofdshow is afgelopen. De originele serie en komende spin-offs zijn te streamen op Disney+.
Bron: Screenrant

Lees meer over: The Walking Dead, Disney, Norman Reedus, Andrew Lincoln

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws