Norman Reedus zou dit anders doen met 'The Walking Dead'

'The Walking Dead'-acteur zou dit veranderen

Nu 'The Walking Dead' tot haar einde is gekomen, onthullen twee acteurs wat volgens hen anders had gekund.

Nina Beerendonk, 25 november 2022 10:16

De laatste aflevering van The Walking Dead was afgelopen week te zien, waarmee de meest bekeken serie in de geschiedenis van AMC tot een einde kwam. Norman Reedus en Nadia Hilker beantwoorden nu de vraag wat ze hadden willen veranderen aan deze succesvolle serie.
Geen enkel personage in The Walking Dead was geliefder dan Daryl Dixon, gespeeld door Norman Reedus. Hoewel het bij zijn introductie in het eerste seizoen leek alsof zijn aanwezigheid van korte duur zou zijn, werd Daryl al snel een van de gezichten van de serie.

Later kwam het personage van Magna (gespeeld door Nadia Hilker) in beeld, wat veel leven in de serie bracht die tegen die tijd een tikkeltje langdradig aan begon te voelen.

Wat zouden de acteurs anders doen?
Tijdens het finale-evenement van de serie dit weekend werd aan Reedus en Hilker gevraagd wat ze anders zouden doen als ze terug in de tijd konden gaan en een moment konden veranderen in The Walking Dead. De twee hadden totaal verschillende antwoorden:

"Ik denk misschien het Alpha-verhaal. Ik had graag wat meer met Alpha rond gehangen", zei Reedus. "Het was leuk om met Samantha te werken. Ik weet dat ze een slechterik was, maar ik hield van haar Axl Rose-uitstraling, en ze was erg leuk om mee samen te werken. Je leert veel als je Samantha ziet werken".

"Ik wou dat de seksscène van Yumiko en Magna wat intenser had kunnen zijn, maar het is een netwerk, dus dat kan niet," zei Hilker. "En nu ik hier met Norman sta, denk ik dat we ook - ik denk dat Magna en Daryl elkaar een beetje haten, maar ze lijken ook erg op elkaar. Ik denk dat er daar veel onderzocht had kunnen worden".

The Walking Dead is te zien op Disney+.
Bron: Comicbook

Lees meer over: The Walking Dead, Norman Reedus, Nadia Hilker, Disney

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws