Adult Swim geeft de kijker twee kerstcadeaus van 'Rick and Morty'

Twee keer kerst met Rick en Morty dit jaar

'Yule Log' viering brengt Rick en Morty terug voor de feestdagen

Daan Kusen, 25 november 2022 07:54

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Goed nieuws voor de liefhebbers van de Sanchez-familie deze kerst! Niet alleen zal de finale van het zesde seizoen van Rick and Morty verschijnen, maar ook daarna zijn we nog niet van de personages af!
Finale
Volgende maand verschijnt de finale van het zesde seizoen, genaamd, Ricktional Mortpoon's Rickmas Mortcation. De finale lijkt dus een kerstmis-theme te krijgen. Na de finale kun je echter gewoon blijven zitten voor nog meer kerst-gerelateerde Rick en Morty.

Yule Log
Het is niet de eerste keer dat Adult Swim een Rick and Morty Yule Log uitzendt. In 2021 verscheen er ook al een, getiteld A Very Merry Rickmas Yule Log.

Normaal is een Yule Log een Amerikaanse traditionele muzikale kerst-uitzending om de mensen op te vrolijken. In deze tijden van streamen verliezen deze uitzendingen absoluut niet van kracht. Verschillende netwerken hebben in het verleden hun eigen uitzendingen gepresenteerd. Hieronder kun je die van 2021 bekijken.

Omdat Adult Swim zich voornamelijk op de volwassen kijker richt, is er een speciale waarschuwing voor geweld, adult language en kortstondige naaktheid.

De finale van seizoen zes, en de Adult Swim Yule Log special daarna, worden uitgezonden op 11 december.

Bron: Collider

Lees meer over: rick and morty, adult swim, netflix, finale, kerst special, yule log

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws