Jeffrey Dean Morgan brak beide voeten tijdens filmen 'The Walking Dead'

Heftige blessure tijdens filmen 'The Walking Dead'

The Walking Dead-acteur Jeffrey Dean Morgan onthult dat hij beide voeten brak tijdens het filmen van The Walking Dead.

Niels Arts, 25 november 2022 14:44

Er gebeuren wel vaker ongelukjes tijdens het maken van een film of serie. Maar om beide voeten te breken op de set, dat is wel heel heftig.
Het overkwam Jeffrey Dean Morgan, tijdens het filmen van het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead. Dat heeft hij onlangs onthuld in een interview, hoewel hij het eerder dit jaar ook al op Twitter deelde.

Jeffrey Dean Morgan in The Walking Dead
Destijds liet hij echter niet weten dat het breken van beide voeten was gebeurd tijdens het filmen van The Walking Dead. Het volgende heeft hij te melden over dit ongeluk:

""Ik denk dat ik, eerlijk gezegd, gewoon schoenen had die niet erg goed waren. Het begon als niets, een haarscheurtje. En toen werd het erger. De botten in mijn hiel zijn goed. Ik zou geopereerd worden tussen de serie en de nieuwe show [Dead City]. En ik had drie maanden en ik ging naar Spanje om een ​​commercial te doen. En ik had een... [hernia], dat is mij overkomen. Dus ik moest daaraan geopereerd worden, en ik heb zoiets van, 'F—k it. Mijn voet zal moeten overleven.'"

Een fijne ervaring kan dat dus niet geweest zijn voor Jeffrey Dean Morgan. Zijn acteerwerk in The Walking Dead heeft er gelukkig niet onder geleden, want net zoals in de voorgaande seizoenen steelt hij de show in seizoen 11.

The Walking Dead is nu in zijn volledigheid te checken op Disney Plus.
Bron: Insider

Lees meer over: The Walking Dead, Jeffrey Dean Morgan, AMC, Netflix, Disney Plus

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws