'Andor'-ster over geannuleerde 'Game of Thrones' spin-off

Een Andor-actrice zou eigenlijk in de geannuleerde Game of Thrones spin-off zitten, hier zijn haar gedachten daarover.

Niels Arts, 25-11-2022 16:02

Andor-fans zullen Denise Gough vooral herkennen als Dedra Meero in het eerste seizoen van de serie, maar een andere grote rol was niet ver van haar verwijderd.
Gough zou namelijk verschijnen in de Game of Thrones-prequel Bloodmoon over de Long Night, voordat deze serie in 2019 officieel geannuleerd werd.

Denise Gough over Bloodmoon
In een recent interview met The Hollywood Reporter geeft de Ierse actrice aan teleurgesteld te zijn in het annuleren van Bloodmoon. Logisch, want wie wil nu niet met Game of Thrones verbonden zijn na het daverende succes van de serie?

"Voor mij gebeurt alles met een reden en gebeurt alles zoals het hoort. Toen onze pilot-aflevering niet werd gekozen, toen de productie niet doorging, was ik kapot. Omdat het natuurlijk niet voorbestemd was om te gebeuren. Dus ging ik terug naar huis, naar het theater, en toen werd ik gecontacteerd door, indien mogelijk, een nog grotere franchise. Ik heb een rol gevonden die dichter bij de rollen ligt die ik gewoonlijk speel."

Dan heeft ze het natuurlijk over haar rol in Andor, want Star Wars is een van de weinige franchises die kan zeggen groter te zijn dan Game of Thrones. Haar werk voor die serie wordt in ieder geval gewaardeerd, net als de serie zelf. Andor gooit hoge ogen bij Star Wars-fans; iets wat niet alle Star Wars-films -en series van de laatste jaren kunnen zeggen...

Andor is nu te kijken op Disney Plus.
Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Andor, Star Wars, Game of Thrones, Bloodmoon, Disney Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix