search
Sylvester Stallone laat seizoen 2 van 'Tulsa King' mogelijk links liggen
Series / Nieuws

Sylvester Stallone laat seizoen 2 van 'Tulsa King' mogelijk links liggen

Hij is er nog niet zeker van om seizoen 2 te maken vanwege het vele werk.

Sylvester Stallone is met zijn serie Tulsa King sinds kort te zien met overwegend positief ontvangst. Maar nu al geeft de acteur aan dat hij sterk twijfelt over het maken van een tweede seizoen van de serie. Hij heeft het vele werk aan een TV serie namelijk sterk onderschat.

In een recent interview vertelt Stallone dat het werken aan een televisieserie aanzienlijk tijdrovender is vergeleken met het maken van films. Dit is de eerste gescripte televisieserie voor Sylvester Stallone na een decennialange carrière in het maken van, en spelen in, films.

Kunnen we het niet bij mij thuis filmen?
Stallone zegt er het volgende over: "Het is meer dan zwaar. Ik kan het me niet voorstellen dat sommige mensen dit voor vier, vijf of zes seizoenen achter elkaar doen. Het is afmattend vergeleken met het maken van een film. Ik zal dan ook nooit meer klagen over een zware shoot. Kunnen ze het voortaan niet filmen bij mij thuis in Palm Beach? Dat zou wel leuk zijn."

In zijn nieuwe serie Tulsa King is Sylvester Stallone een New Yorkse maffiabaas die na 25 jaar in de gevangenis naar de meest onwaarschijnlijke plaats gestuurd wordt, namelijk Tulsa, Oklahoma. Aldaar poogt hij een compleet nieuw criminele organisatie op te richten. Het is mede gemaakt door de makers van Yellowstone en The Sopranos.

Tulsa King is vanaf december te streamen op de nieuwe streamingdienst SkyShowtime.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen