'The Rings of Power' maakt een vergelijkbare fout als 'The Hobbit'

De 'The Lord of the Rings'-franchise lijkt nog niet van haar vorige fouten geleerd te hebben.

Fleur van Laar, 29-12-2022 23:41

The Hobit heeft niet kunnen tippen aan het succes van zijn voorganger The Lord of the Rings om verschillende redenen. Het lijkt erop dat The Rings of Power dezelfde fout heeft gemaakt.
Een van deze fouten is het introduceren van te veel nieuwe personages. Dit waren meestal personages die eigenlijk weinig toe te voegen hadden en zowel The Hobbit als The Rings of Power een beetje nietszeggend maken.

Makkelijk te voorkomen

Het lijkt erop dat als de makers iets beter hun huiswerk hadden gedaan de serie veel beter gewaardeerd zou kunnen worden. Zo hadden ze veel fouten kunnen voorkomen door de reacties op The Hobbit in beschouwing te nemen.

Door hiernaar te kijken hadden ze kunnen weten dat ze om het verhaal te laten slagen zelf het plot moeten schrijven maar wel de personages van Tolkien hier de hoofdrol in laten spel. Hun tijdlijncompressie leverde hen zelfs genoeg van Tolkiens personages op die in dezelfde periode afspelen om een volledig ontwikkelde cast te vormen.

Toch is het zo dat in de vier verhaallijnen die we volgen er maar twee uit Tolkien zijn personages bestaan. De andere twee zijn door de makers van The Rings of Power bedacht. Op deze manier zijn er veel personages waar echte fans vrij weinig om geven.

Wie nog een kritische kijk op de serie wil zien kan naar de video hieronder gaan:


The Rings of Power is te streamen op Prime Video.
Lees meer over: Rings of Power, Prime Video, Lord of the Rings, The Hobbit

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Star Trek: SNW' corrigeert franchise

'Star Trek: SNW' corrigeert franchise

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix