search
Top 10 meest illegaal gedownloade series in 2022
Series / Nieuws

Top 10 meest illegaal gedownloade series in 2022

Of de makers van 'House of the Dragon' blij zijn dat de serie aan de top van deze lijst staat is natuurlijk maar de vraag.

De serie House of the Dragon was dit jaar een ongekend grote hit die meerdere records vestigde voor HBO. Nu staat seizoen 1 van de serie ook nog eens bovenaan een lijst, maar hier zijn de makers waarschijnlijk minder blij mee....

De fantasyserie House of the Dragon werd ontwikkeld door Game of Thrones-schrijver George Martin en showrunner Ryan Condal. De prequel kreeg overwegend lovende kritieken van zowel critici als publiek, en het succes ervan wordt ook duidelijk gezien op de minder legale kanten van het internet.

Prequel overtreft Game of Thrones


Nu het jaar ten einde loopt, meldt de website TorrentFreak dat House of the Dragon bovenaan de lijst van meest illegaal gedownloade series van 2022 staat. De HBO-serie heeft officieel zijn voorganger Game of Thrones overtroffen, die zelfs drie jaar na zijn einde de hitlijsten domineerde.

Naast het inhalen van de originele serie, kwam seizoen 1 van House of the Dragon ook boven andere fantasyseries van dit jaar de staan, zoals The Lord of the Rings: The Rings of Power en seizoen 3 van The Boys. Daarnaast staan Moon Knight, Obi-Wan Kenobi, The Book of Boba Fett, She-Hulk: Attorney at Law, Andor, Stranger Things seizoen 4 en Halo in top 10.

House of the Dragon is te zien op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen