Eerste blik op Andy Serkis als schurk in 'Luther'-film

Eerste blik Andy Serkis in 'Luther'-film

Filmnieuws - Dit wordt volgens Serkis zelf de meest duistere rol die hij ooit heeft gespeeld.

Zilko Tarici, 12 januari 2023 06:00

We wisten natuurlijk al een tijd dat er een Luther-film met de titel Luther: The Fallen Sun wordt gemaakt voor Netflix, maar de laatste tijd komen er ook steeds meer beelden van naar buiten.
Vandaag hebben we de eerste foto voor jullie van Andy Serkis als schurk David Robey in de film. Deze foto kun je hieronder bekijken.

Volgens Serkis zelf betreft het zijn meest duistere rol ooit, en dat wil wat zeggen als je kijkt naar de types die de karakteracteur tot op heden heeft gespeeld.

De ultieme bad guy

Serkis is in de film te zien naast Idris Elba, die opnieuw de rol speelt van rechercheur Luther. Ditmaal neemt hij het recht in eigen handen.

In de film is Robey een miljonair die in het geniep ook seriemoordenaar is en de nieuwste technologie van het 'dark web' gebruikt om zijn daden uit te voeren. Naast Serkis en Elba zijn er in de film, die in maart te streamen is via Netflix, ook rollen weggelegd voor Cynthia Erivo en Dermot Crowley.Lees meer over: Andy Serkis, Idris Elba, Luther The Fallen Sun, Netflix, Cynthia Erivo, Dermot Crowley

Informatie over de serie: Luther

Populair nieuws