Zo werd het script van de 'Breaking Bad'-finale gestolen uit Bryan Cranstons auto

Bryan Cranstons kijk terug op de inbraak in zijn auto waarbij scripts voor de finale van 'Breaking Bad' werden gestolen.

Nina Beerendonk, 14-01-2023 08:41

In een interview in The Late Late Show With James Corden heeft Breaking Bad-acteur Bryan Cranston teruggeblikt op het moment dat scripts van de serie uit zijn auto gestolen werden. En niet zomaar scripts, maar die voor de finale"
Op een noodlottige dag werd er ingebroken in de auto van Cranston, die in Breaking Bad de rol van Walter White speelde. Na een wandeling kwam de acteur terug en zag hij dat zijn koffertje gestolen was uit zijn auto, met daarin de scripts voor de laatste twee afleveringen.

Inbraak tijdens wandeling

"Ik reed rond, ik ging naar de top van de Sandia-bergen in Albuquerque en keek daar rond, maakte een wandeling, en ik kwam terug en iemand had in mijn auto ingebroken. En daarin zat mijn koffertje met de laatste twee scripts van Breaking Bad", zegt de acteur in het interview.

Vervolgens werd dit voorval ook nog gelekt: "Ik ga naar het politiebureau – was die gesloten. En er stond: 'Als het een noodgeval is, bel dan 911. Als het geen noodgeval is, bel dan dit nummer.' Dus ik bel het tweede nummer, niet het noodnummer, en ik spreek mijn naam in".

"Dus dat lekte op de een of andere manier. De volgende dag op Good Morning America, 'Bryan Cranstons scripts zijn gestolen en hij belde 911. We hebben de tape!'". Cranston kreeg ook nog veel kritiek op social media, omdat het valse gerucht rondging dat hij het noodnummer had gebeld zonder dat dit echt nodig was.

Uiteindelijk is het einde van de serie aangepast vanwege de diefstal. Breaking Bad is te zien op Netflix. Hieronder bekijk je het interview.

Lees meer over: Breaking Bad, Bryan Cranston, Netflix, Walter White

Populair nieuws