search
Het derde seizoen van giga populaire 'Euphoria' begin volgend jaar pas te zien

Het derde seizoen van giga populaire 'Euphoria' begin volgend jaar pas te zien

De opnames beginnen bijna, maar dat betekent ook dat het derde seizoen waarschijnlijk niet eerder dan 2024 te zien is.

Robyn van Gorsel
Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat het tweede seizoen van Euphoria te zien was op HBO. Al die tijd is er weinig bekend gemaakt over het vervolg.

Nu is er goed nieuws voor fans: de opnames van het derde seizoen van het tienerdrama van regisseur Sam Levinson beginnen bijna.

Euphoria


Euphoria gaat over de herstellende drugsverslaafde tiener Rue (Zendaya) en haar vrienden. Stuk voor stuk worstelen ze met relaties, geestelijke gezondheid en hun identiteit.

In een exclusief interview met Screen Rant vertelt actrice Storm Reid (Gia in de serie) dat het derde seizoen een stuk minder hartverscheurend wordt.

Daarnaast maakte ze ook bekend dat de opnames in februari van dit jaar beginnen.

Naast dat we sowieso al weten dat Zendaya en Storm Reid terugkeren, weten we ook dat één actrice sowieso niet meer meedoet aan het derde seizoen: Barbie Ferreira. Zei speelde Kat in de hitserie.

Seizoen drie


Dat de opnames nu pas beginnen, betekent dat de kans klein is dat we het seizoen nog dit jaar kunnen kijken. Critici gaan er vanuit dat het eerder begin 2024 wordt, voordat we het vervolg kunnen zien.


Nu al nieuwsgierig naar de populaire serie? Je bekijkt Euphoria op Hbo Max. Hieronder zie je de trailer van het eerste seizoen.

Aanbevolen artikelen