search
Zo kreeg Bryan Cranston toestemming van echtgenote voor 'Breaking Bad'-rol
Series / Nieuws

Zo kreeg Bryan Cranston toestemming van echtgenote voor 'Breaking Bad'-rol

Bryan Cranston blikt terug op zijn rol van Walter White en wat hij ervoor nodig had.

In een ander universum had Bryan Cranston nooit zijn iconische rol van Walter White in Breaking Bad gespeeld als zijn vrouw daar tegenin was gegaan. Cranston blikt nu terug op het grappige verhaal en de hilarische manier hoe zijn vrouw reageerde op de pilot van Breaking Bad.

Voordat hij als scheikundeleraar op beeld verscheen, kende vele televisiekijkers Bryan Cranston al van sitcoms als Seinfeld en Malcolm in the Middle. Weinigen hadden kunnen voorzien hoe hij enkele jaren later aan de top van de filmwereld zou staan door de geliefde Breaking Bad, die de acteur vier Primetime Emmy Awards en een Golden Globe opleverde.

In een nieuwe video van GQ over zijn meest memorabele rollen keerde Cranston terug naar de pilotaflevering van de serie. Hij vertelde toen het komische verhaal van de eerste keer dat zijn vrouw het script las van de pilot.De reactie van Cranstons vrouw


Cranston vertelde: "Ik herinner me dat ik toen naar mijn vrouw ging. Ik krijg altijd haar advies, want we zijn samen, alles wat ik doe heeft invloed op haar. Dus ik wilde haar input. En ik zei tegen haar: "Weet gewoon dat deze show in Albuquerque, New Mexico zal worden opgenomen als het zou gebeuren. En ik gaf haar het script en ze begon het te lezen."

Hij vervolgde: "En ik gluurde af en toe naar binnen om te kijken en ze las razendsnel door tot het einde. En toen ze bijna bij het einde was, kwam ik terug in de kamer en ze zei: 'Shit'. Ze zei gewoon 'shit' en ik wist dat dat haar goedkeuring was."

Bekijk zelf hieronder de video waarin Cranston de leukste verhalen van zijn loopbaan deelt.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen