search
Fans zwaar teleurgesteld door personage Red Death in nieuwste aflevering 'The Flash'
Series / Nieuws

Fans zwaar teleurgesteld door personage Red Death in nieuwste aflevering 'The Flash'

Ophef over personage Red Death splijt fanbase 'The Flash'

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het laatste seizoen van The Flash lijkt alle remmen los te hebben gegooid. Fan-favoriete personages maken hun (her)intrede en alles lijkt naar een zinderende finale toe te lopen.

Red Death


In de derde aflevering van het negende seizoen, Rogues of War, verschijnt het personage Red Death, een boosaardige variant van Batman.

Of, in dit geval, Batwoman; gespeeld door Javicia Leslie.Negatieve reacties


Dit, en haar verschijning in de nieuwste aflevering The Mask of the Red Death, Part 1, viel niet lekker bij sommige fans.

De boosheid van die kijkers kun je in twee categorieën plaatsen: De eerste groep is eigenlijk vooral boos dat Red Death niet Batman is, zoals in de comics. De tweede groep is boos op het slechte script en de tenenkrommende dialogen.Positieve reacties


Gelukkig waren er ook fans die blij waren met Javicia Leslie's Batwoman. Van haar kostuum tot de legendarische verwijzingen naar Michael Keaton's Batman, maar ook de Batman van wijlen Kevin Conroy in haar teksten.Nieuwe afleveringen van The Flash komen elke woensdag online bij CW. Op donderdag staat de nieuwe de aflevering ook op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen