Kunnen we deze controverse in het zesde seizoen van 'The Crown' verwachten?

Het einde van de jaren negentig en het begin van het nieuwe millennium brengt allerlei problemen met zich mee

Daan Kusen, 03-03-2023 07:22

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het zesde seizoen van The Crown is nu al veelbesproken. Dat is ook niet verrassend, met een van de meest besproken gebeurtenissen in het verschiet.


Diana

Er is al veel gezegd en geschreven over de dood van Prinses Diana in The Crown. Is haar dood nu wel of niet verfilmd? Komt het in beeld? De berichten wisselen zich af in tegenstrijdigheid.

Seizoen 5 liet ons het einde van het huwelijk tussen prins Charles en Diana zien, seizoen 6 zal ons het einde van Diana laten zien, op welke manier is dus nog onduidelijk.Tony Blair en Irak

Het einde van de jaren negentig en het begin van het nieuwe millennium brengt allerlei problemen met zich mee

Dit kan betekenen dat Diana's dood niet het einde is voor The Crown, maar dat het zesde en laatste seizoen mogelijk in 2003 eindigt.

Tony Blair (Ed McVey) zal vermoedelijk een grote rol gaan spelen als de Irak-oorlog ter sprake komt. En ook de manier waarop Groot-Brittannië aan die oorlog mee gaat doen: door vals bewijs uit het September Dossier van 2002.

Het zesde en laatste seizoen van The Crown zal in het najaar van 2023 op Netflix te zien zijn.

We houden je op de hoogte van de precieze datum.
Lees meer over: the crown, ed mcvey, bertie carvel, netflix, irak, afghanistan, oorlog, diana, elizabeth debicki, koningin elizabeth, imelda staunton

Populair nieuws