search
Dit is wanneer je 'The Last of Us' seizoen 2 kan verwachten
Series / Nieuws

Dit is wanneer je 'The Last of Us' seizoen 2 kan verwachten

Na het eerste denderende seizoen staan de fans te popelen voor nummer 2.

Het eerste seizoen van de hitserie The Last of Us is tot zijn einde gekomen, en de eerste vraag die opkomt is natuurlijk wanneer seizoen 2 zal uitkomen. Al gauw na de lancering van seizoen 1 kondigde HBO aan een tweede seizoen uit te brengen, maar dat gebeurde helaas zonder releasedatum. Er circuleren al echter wel enkele speculaties over deze datum.

Voor enkele weken hielden Joel en Ellie HBO-kijkers aan hun schermen gekluisterd wanneer er eindelijk een nieuwe aflevering uit was gekomen van The Last of Us. De bewerking van de gelijknamige videogame was een groot succes en kon rekenen op fans wereldwijd.

Veel informatie over het tweede seizoen, behalve de bevestiging ervan, is helaas niet gedeeld door HBO. Ook over de opnameperiode is nog niks bekend. Met dit in gedachten is een release in 2023 bijzonder onwaarschijnlijk.Op z'n vroegst in 2024


Het jaar 2024 lijkt al een stuk waarschijnlijker voor de release van seizoen 2, zeker na enkele onthullende woorden van hoofdrolspeler Pedro Pascal. Tijdens een recent interview leek Pascal namelijk te hinten naar het feit dat het filmen van seizoen 2 zou kunnen beginnen voordat 2023 ten einde loopt.

Op basis van de huidige stand van zaken lijkt een release begin 2025 het meest waarschijnlijk, hoewel dit natuurlijk slechts een speculatie is. Nu is het een kwestie van wachten op nieuws van de cast of crew over wanneer ze hun agenda's mogen gaan blokken voor de opnames van The Last of Us seizoen 2.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen