search
Hoe seizoen 2 van 'The Last of Us' wordt opgezet
Series / Nieuws

Hoe seizoen 2 van 'The Last of Us' wordt opgezet

Dit is hoe de laatste aflevering van The Last of Us seizoen 1 het volgende seizoen opzet.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het eerste seizoen van The Last of Us zit erop, maar het einde van het verhaal is nog niet bereikt. Seizoen 2 gaat later dit jaar in productie, en er werd in de seizoensfinale alvast naar gehint.

Dat deed The Last of Us aflevering 9 door een personage te tonen dat een rol gaat spelen in het tweede seizoen. Spoilers volgen voor zowel de seizoensfinale van The Last of Us als enkele details uit The Last of Us: Part 2!

The Last of Us seizoen 2-hint


Joels moordlustige tocht door het Firefly-ziekenhuis eindigt in de operatiekamer, waar hij een dokter vermoordt voordat hij met Ellie vlucht. Die dokter zegt ons nu nog niets, maar in The Last of Us: Part 2 gaat hij een rol spelen.

Maar hoe kan dat als hij dood is? Door middel van zijn dochter Abby, die een cruciale rol gaat spelen in The Last of Us seizoen 2. Abby is in The Last of Us: Part 2 namelijk op zoek naar wraak voor wat Joel haar vader aan heeft gedaan.

Ook zien we Abby's vader een aantal keer voorbijkomen in flashbacks, die we ongetwijfeld ook in seizoen 2 gaan zien. Hoewel hij het loodje legde in de eerste scène waarin hij verscheen, gaan we de dokter dus nog vaker terugzien!

The Last of Us is nu zien op HBO Max.

Bekijk op instagram




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen