search
Acteur onthult verrassende cameo in 'The Mandalorian'

Acteur onthult verrassende cameo in 'The Mandalorian'

'The Mandalorian'-acteur deelt een bijzondere ervaring op de set van de scifi-serie.

Valeria Milić
De verhaallijn van Dr. Penn Pershing (Omid Abtahi) heeft tot de nodige speculaties en fantheorieën geleid. Zijn wetenschappelijk onderzoek met betrekking tot klonen lijkt de nodige interesse te krijgen van de New Republic.

Pershing's onderzoek zou wel eens de aanzet kunnen blijken tot de latere gebeurtenissen in de 'Star Wars'-mythologie. Abtahi zelf heeft echter warme herinneringen aan het filmen vanwege een erg bijzondere cameo.

Familiedag op de set


De acteur onthulde op Twitter dat zijn zoontje een cameo had in de desbetreffende aflevering. Hij postte een foto waarop vader en zoon te zien zijn op de Coruscant-set, met op de achtergrond de overblijvende bergtop van de planeet. Bij thuiskomst wist de kleine te vertellen dat de planeet echt bestaat, hij was er immers geweest. Twitteraars reageerden enthousiast en ontroerd op de tweet.

Naar aanleiding van de vele hart- en traan-emoticons wilde de Podtastic4 weten of iemand uien had gesneden op de set:Stuart Lugsden gaf aan dat hij Dr. Pershing wat sympathieker vindt door de aflevering:Wel is er een waarschuwing met betrekking tot de kleine:Blijkens de vele reacties heeft de aflevering in kwestie duidelijk ook het nodige onverdeelde enthousiasme opgewekt.

Kijk The Mandalorian op Disney+.


Aanbevolen artikelen