Chelsea fans boos op Roy Kent spandoek in derde aflevering 'Ted Lasso'

"Voor ons is het echte spandoek het enige dat er toe doet"

Daan Kusen, 24-03-2023 17:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Het derde seizoen van Ted Lasso is begonnen en in de laatste aflevering moest de ploeg van Coach Lasso tegen Chelsea FC spelen. Fans van het echte Chelsea waren echter niet onder de indruk van een van de spandoeken.


Roy Kent

Dit derde seizoen geeft veel ruimte aan de break-up van coach Roy Kent (Brett Goldstein) en Keeley Jones (Juno Temple). Zeker nu het nieuws de media heeft bereikt -en ook de Richmond en Chelsea fans.

In de uitwedstrijd tegen Chelsea, de oude club van Kent, hangt een spandoek met de tekst "They don't make them like Roy anymore". Voor de gewone kijker niets opvallends, toch?Boze Chelsea fans

In het stadion Stamford Bridge hangt gewoonlijk de banner They don't make them like RAY anymore", verwijzend naar clublegende Ray Wilkins.

Het veranderen van de banner resulteerde in een golf van kritiek. Zoveel zelfs dat Chelsea eigenaar Todd Boehly verontschuldigingen aanbood aan de familie van de overleden Ray Wilkins.

Wilkins' zoon bedankte Chelsea en Boehly voor hun reactie:

Voor ons is het echte spandoek, in het stadion waar pap zoveel voor de club heeft gegeven, het enige dat er toe doet."Positieve reacties

Over het algemeen is de tweede aflevering van Ted Lasso erg positief ontvangen.

Nieuwe afleveringen van Ted Lasso verschijnen elke woensdag op Apple TV+
Lees meer over: ted lasso, roy kent, chelsea, stamford bridge, spandoek, fans, apple tv plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix