Epische gladiatorenserie met Anthony Hopkins van start gegaan

Het filmen van de serie 'Those About to Die' is begonnen.

Nina Beerendonk, 26-03-2023 16:50

De nieuwe epische gladiatoren-serie Those About to Die is begonnen met filmen. Onder andere Anthony Hopkins zal te zien zijn in de serie, als de Romeinse keizer Vespasianus.
Het filmen is officieel begonnen in Cinecitta Studios in Rome. Naast Anthony Hopkins, is bekend gemaakt dat ook Iwan Rheon, Liraz Charhi, Johannes Haukur Johannesson, Rupert Penry-Jones, Eneko Sagardoy, Pepe Barroso, Gonçalo Almeida, Kyshan Wilson en Alicia Edogamhe deel zijn van de cast.

Complexe en corrupte wereld

Zij sluiten zich aan bij Tom Hughes als de oudste zoon van Vespasianus naast Jojo Macari als de jongste zoon. Sara Martins, Gabriella Pession, Dimitri Leonidas en Moe Hashim spelen ook een hoofdrol in de productie.

Het drama speelt zich af in de complexe en corrupte wereld van de spektakel gedreven gladiatoren-competitie in het oude Rome. Het ensemble van personages is verspreid over alle uithoeken van het Romeinse rijk, die samenkomen op het explosieve kruispunt van sport, politiek en dynastieën.

Roland Emmerich en Marco Kreuzpaintner regisseren de serie, geschreven door de Oscar-genomineerde Robert Rodat en geïnspireerd op het gelijknamige boek van Daniel P. Mannix.

In de VS zal de serie vanaf 2024 te zien zijn op Peacock. Het is nog niet bekend wanneer en waar de serie in Nederland verschijnt.
Lees meer over: Those About to Die, Anthony Hopkins, Peacock, David Wurawa

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix