Terugkeer grote 'Star Wars'-schurk in 'The Mandalorian' is aanstaande

We hebben Moff Gideon al een tijdje niet meer gezien in 'The Mandalorian', maar hij is nu terug van weggeweest.

Nienke Sterken, 27-03-2023 14:44

De populaire acteur Giancarlo Esposito van The Mandalorian heeft gehint dat zijn personage Moff Gideon binnenkort zal terugkeren in de Disney+ serie.
In de serie wordt Gideon afgebeeld als een gevaarlijke en meedogenloze man die alles over iedereen weet. Daarnaast heeft hij geen moeite om iedereen te doden die in zijn weg staat, zelfs als het gaat om zijn eigen mensen.

Interview

In een recente aflevering van Jimmy Kimmel Live! onthulde Esposito dat "er een goede kans is" dat Moff Gideon snel terugkeert in de serie. Hij zegt ook dat de opnames zo lang geleden zijn, dat hij niet eens meer weet in welke aflevering hij precies zal verschijnen. Bekijk zijn uitspraak hieronder:

Terug van weggeweest

"Er is een grote kans dat je me binnenkort gaat zien. Dat is alles wat ik kan zeggen. Het is geweldig om aan deze serie mee te werken. Ze willen dat het publiek in afwachting, verwondering, vreugde en opwinding is," aldus Esposito

Daarna vervolgde hij: "Ik heb het zo lang geleden gedaan, eerlijk gezegd kan ik het me niet eens meer herinneren. Ik weet niet precies wanneer ik zal verschijnen."

Bekijk het gehele interview hieronder en stream The Mandalorian op Disney+.

Lees meer over: The Mandalorian, Star Wars, Giancarlo Esposito, Moff Gideon, Disney

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Netflix pakt uit met grote WOII-oorlogsserie

Populair nieuws

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie

Heel Netflix in de greep van nieuwe misdaadserie