search
Hoofdactrice hint nu al op seizoen 2 van 'Ahsoka'
Series / Featured

Hoofdactrice hint nu al op seizoen 2 van 'Ahsoka'

Het eerste seizoen is nog niet eens uitgebracht, maar hoofdrolspeler Rosario Dawson hint nu al op seizoen 2.

Ster en hoofdrolspeler Rosario Dawson hint nu al op seizoen 2 van Ahsoka, maar dan moet er wel aan deze voorwaarde worden voldaan.

Ahsoka was voor het eerst te zien als animatie in Star Wars: The Clone Wars en daarna werd ze tot leven gebracht in The Mandalorian door Rosario Dawson. Nu is bekend dat ze haar eigen spin-off serie krijgt op Disney+.

Seizoen 2


Afgelopen week heeft Disney+ de eerste teaser trailer van de spin-off vrijgegeven en fans waren gelijk enthousiast. Dawson liet daarna meteen weten dat er een mogelijkheid is voor een tweede seizoen van Ahsoka.

Voorwaarden


Er moet echter wel aan een aantal voorwaarden worden voldaan om officieel groen licht te krijgen voor een nieuw seizoen. Zo laat Dawson weten dat we "misschien een tweede seizoen krijgen" als het eerste seizoen goed wordt ontvangen en bekeken.

Het is nog niet duidelijk hoeveel kijkcijfers de serie dan precies zou moeten halen voor een volgend seizoen. Fans zijn echter nu al razend enthousiast om het personage te zien in haar eigen serie nadat ze verscheen in The Mandalorian en Book of Boba Fett, dus er is een grote kans dat Ahsoka de nodige kijkcijfers wel binnensleept.



Stream Ahsoka vanaf augustus op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen