search
Hitserie van HBO Max knalt door het dak met seizoen 4
Series / Nieuws

Hitserie van HBO Max knalt door het dak met seizoen 4

Het vierde seizoen van Succession valt in de smaak: de serie wordt nu al beter bekeken dan ooit tevoren.

Het vierde en tevens laatste seizoen van de HBO Max-serie Succession is afgelopen maandag goed uit de startblokken geschoten. De serie wordt namelijk nu al beter bekeken dan de voorgaande seizoenen.

Of het komt door het stijgende aantal HBO Max-abonnees of omdat mensen nu pas door hebben hoe goed Succession eigenlijk is, blijft de vraag. Maar Succession slaat eindelijk een beetje aan.

Succession seizoen 4 première


HBO heeft aangekondigd dat de première van Succession seizoen 4 62% beter bekeken werd dan 1,4 miljoen mensen die de seizoen 3 première zagen, en 33% beter dan de 1,7 miljoen mensen die keken naar de finale van seizoen 3.

Het aantal kijkers van seizoen 3 afleveringen lag gemiddeld op 7,2 miljoen kijkers verdeeld over alle platformen. De Succession-première werd 51% beter bekeken dan de The White Lotus-première, maar op zijn beurt weer slechter bekeken dan andere grote HBO Max-series, zoals House of the Dragon, The Last of Us en Euphoria.

Het vierde seizoen van Succession betreft de endgame van de serie. In dit laatste seizoen zetten alle partijen alles op alles om hun zin te krijgen, met alle gevolgen van dien. Bekijk de eerste aflevering nu op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen