search
HBO start met 'House of the Dragon' seizoen 2: "Draken in oorlog"
Series / Featured

HBO start met 'House of the Dragon' seizoen 2: "Draken in oorlog"

Fans van 'House of the Dragon' konden niet wachten op het nieuws: de opnames van seizoen 2 zijn eindelijk begonnen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van het tweede seizoen van House of the Dragon zijn begonnen. Het nieuws werd aangekondigd met een afbeelding van de IJzeren Troon.

Aan het einde van seizoen 1 werd de zoon van Rhaenyra aangevallen en gedood door de draak van Aemond Targaryen. We hebben gezien dat Rhaenyra erg boos en verdrietig reageerde op het nieuws van de dood van haar zoon.

Waarschijnlijk zal er in het tweede seizoen van House of the Dragon hierdoor een groot conflict ontstaan tussen Rhaenyra en Aemond. Naar verwachting bestaat het tweede seizoen uit 8 afleveringen.

Aankondiging


Een post van House of the Dragon op Twitter heeft nu onthuld dat het tweede seizoen van de serie in productie is. Op de afbeelding zien we de gedetailleerde achterkant van de IJzeren Troon. Zie de post hieronder:Enthousiast


Uitvoerend producent Ryan Condal is erg enthousiast over de aankondiging en laat het volgende weten: "House of the Dragon is terug. We zijn razend enthousiast om weer te filmen met de mensen van onze oorspronkelijke familie en met nieuwe talenten aan beide kanten van de camera."

Hij vervolgt: "Al je favoriete personages zullen binnenkort samenzweren aan de overlegtafels, met hun legers marcheren en de strijd aan gaan op hun draken. We kunnen niet wachten om te laten zien wat we in petto hebben."Stream het eerste seizoen van House of the Dragon op HBO Max.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen