search
Deze 'Winchesters'-acteur vindt het prima als de serie stopt na slechts één seizoen
Series / Featured

Deze 'Winchesters'-acteur vindt het prima als de serie stopt na slechts één seizoen

Het is nog niet duidelijk of er een tweede seizoen komt van 'The Winchesters', maar deze acteur vindt alles wel prima.

Drake Rodger, de populaire acteur uit The Winchesters, maakt zich geen zorgen over het feit of er een tweede seizoen komt of niet.

De serie is een prequel van Supernatural en in het eerste seizoen volgen we de jongere versies van John Winchester en Mary Campbell in de jaren '70. Het eerste seizoen werd op een spectaculaire manier afgesloten door terug te verwijzen naar de originele serie.

Altijd tevreden


In een recent interview werd aan Rodger gevraagd of er een tweede seizoen van The Winchesters zou komen. De acteur legt uit dat hij zich aan het advies van Jensen Ackles probeert te houden en "geniet van de rit".

Daarnaast geeft hij aan dat hij "zeer gelukkig" is met het succes dat de prequel tot nu toe heeft gehaald. Bekijk zijn volledige uitspraak hieronder:

Goed advies


"Jensen heeft echt heel goed advies gegeven. Hij zei dat je gewoon van de rit moet genieten. Er zijn zoveel dingen waar je je niet op kunt voorbereiden. En dit is een industrie vol onzekerheden en ze hebben erg veel geluk gehad. Ze kregen 15 seizoenen in een serie," aldus Rodger.

Daarna gaat hij verder: "Wij hebben ook erg veel geluk gehad, omdat we tot nu toe één seizoen hebben gekregen en van de rit konden genieten… als dit het einde is, dan is dat zo. Als er meer komt, dan komt er meer."

"Toen de eerste aflevering uitkwam, konden we ons erg druk maken of de serie wel of niet goed zou aanslaan. We maakten ons druk of er een tweede seizoen zou komen of niet," vervolgt hij.

Hij sloot af met: "Als er een tweede seizoen komt, dan gaan we ons druk maken over een derde seizoen, en dat zouden we allemaal kunnen voorkomen door aanwezig te zijn en van de rit te genieten. Dat was zeker goed advies dat ik erg nuttig vond, en het is een goede herinnering."



Bekijk alle afleveringen van The Winchesters seizoen 1 op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen