Alle details over het verhaal van 'Stranger Things' seizoen 5

De Stranger Things schrijvers en Duffer broers geven ons steeds kruimeltjes zonder te veel te verklappen.

Adrienne Koolen, 16-04-2023 12:23

Er zijn al heel wat updates geweest over seizoen 5 van Stranger Things. Met al deze informatie bij elkaar is er al heel wat bekend over het komende seizoen.
Een tijdje geleden hadden de schrijvers van Stranger Things al een hint gegeven over seizoen 5. Zij zeiden namelijk dat het komende seizoen het kind is van seizoen 1 en 4, als deze geïnjecteerd was met steroids.Andere updates lieten weten dat er "zeker meer op Hawkins gericht zal zijn". Ook vertelden ze dat de afleveringen van seizoen 5 korter zullen zijn dan die van seizoen 4. Bovendien zal er een tijdsprong komen, zodat de personages wat ouder zijn.De schrijvers hebben ook een grid gepost op Twitter met alle afleveringen. Er staat een dubbele lijn tussen aflevering 4 en 5 en er zijn dan ook heel veel theorieën dat de tijdsprong dat plaats zal vinden.De actie begint meteen

Seizoen 4 eindigde niet met een netjes afgerond verhaal. Hierdoor kan seizoen 5 meteen in de actie beginnen, aangezien de personages allemaal al een "doel en drive" hebben.

Wat volgens Matt Duffer wel veel langer gaat duren is de finale. Hier zal echt de tijd voor genomen worden om spectaculair af te sluiten. Bovendien zullen de dood van Eddie en de coma van Max "grote gevolgen" hebben.

Bekijk hieronder interviews met Sadie Sink en Gaten Matarazzo en stream Stranger Things op Netflix.


Lees meer over: Stranger Things, Sadie Sink, Millie Bobby Brown, Duffer, Duffer brothers, Max, Will, Winona Ryder, Noah Schnapp, Joyce, Charlie Heaton, Jonathan

Populair nieuws

Populair nieuws

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix

Serie over WO II slaat in als bom op Netflix