search
Fans zijn bang voor spin-off van spin-off 'The Big Bang Theory'
Series / Nieuws

Fans zijn bang voor spin-off van spin-off 'The Big Bang Theory'

Fans zijn in afwachting van nieuws over de spin-off van 'The Big Bang Theory'

Het grote nieuws dat er een spin-off komt van The Big Bang Theory is inmiddels ingedaald. De fans zijn inmiddels aan het speculeren geslagen wat voor spin-off we nu precies kunnen verwachten.

Hoop van fans


Fans hopen natuurlijk dat de spin-off ziet op een van de 'The Big Bang Theory'-personages. Hoe gaat het verder met Amy, Howard of Raj? Een vervolgserie met Leonard en Penny? Dat zou volgens de fans het mooiste zijn, een vervolgserie met één of meerdere van de hoofdpersonages.

The Young 2?


De fans zouden ook best kunnen leven met een nieuwe 'The Young …'-variant. Hoe zou een jonge Howard, Raj of Penny zich hebben gedragen? Interessante materie voor een nieuwe prequel

Teleurstelling?


De kans bestaat echter dat de fans van het origineel flink teleurgesteld gaan worden. Er gaan geruchten dat de eerste spin-off The Young Sheldon zo populair is dat er een spin-off van deze serie zal komen. Ja, een spin-off van een spin-off dus.

Logistiek


Logistiek gezien is het natuurlijk veel makkelijker om één of meerdere personages van The Young Sheldon, een serie die nog altijd loopt, over te hevelen naar een nieuwe serie.

Afwachten maar


Hardcore fans van The Big Bang Theory zullen dus mogelijk teleurgesteld raken. Wij informeren jullie zodra er meer informatie over de spin-off bekend is.

Tot die tijd kun je op Netflix nog lekker naar je favoriete sitcom kijken. Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max.

Bekijk op instagram




[more=q3f3nw4yeelg]Lees ook: 'The Big Bang Theory'-fans eisen dat de serie terugkeert na opvallende foto[/m

Aanbevolen artikelen