search
Makers 'Beef' onder vuur nu ster David Choe een "succesvolle verkrachter" zou zijn
Series / Nieuws

Makers 'Beef' onder vuur nu ster David Choe een "succesvolle verkrachter" zou zijn

Als gevolg op een onlangs opgedoken video liggen de makers van de Netflix-serie Beef nu onder vuur.

Onlangs is online een video opgedoken waarin te horen is dat acteur David Choe zegt een "succesvolle verkrachter" te zijn. De makers van Beef liggen nu onder vuur, omdat de acteur daar in te zien is.

Choe wordt de laatste dagen enorm bekritiseerd sinds het opduiken van de video. Het internet heeft echter niet alleen problemen met de acteur, maar ook met de serie waar hij momenteel in speelt. Velen geven aan Beef niet meer te gaan kijken.

Beef onder vuur


De opmerkingen van Choe komen voort uit de inmiddels geannuleerde DVDASA podcast uit 2014. Hij claimt de vrouwelijke masseur aangeraakt te hebben en geëist te hebben dat ze een seksuele handeling op hem uitvoerde.

Ook horen we hem het volgende zeggen: "De sensatie van mogelijk naar de gevangenis gaan, weet je, dat is wat de zoektocht naar een erectie heeft bereikt."

Op Twitter ligt zowel Beef als Choe nu dus enorm onder vuur. Choe heeft zijn excuses aangeboden sinds de clip online in de ronde is gegaan, en zegt dat het slechts een grapje was. Maar Choe, dat gaat natuurlijk niemand geloven.

Beef is te zien op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen