search
Goed nieuws voor fans van 'Wolf Pack'!
Series / Featured

Goed nieuws voor fans van 'Wolf Pack'!

Er is nog een beetje onzekerheid over het lot van 'Wolf Pack' seizoen 2, maar de kans van een vervolg lijkt steeds groter.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sarah Michelle Gellar van Wolf Pack geeft na de spannende finale een nieuwe update over het lot van seizoen 2.

De bovennatuurlijke mysterie-serie is gemaakt door Jeff Davis, die ook de maker is van Teen Wolf. Het eerste seizoen van Wolf Pack ging in januari van dit jaar in première op Paramount+.

Plot seizoen 1


In de serie volgen we het verhaal van Everett Lang en Blake Navarro die tijdens een bosbrand in Californië worden gebeten door een weerwolf. Gellar heeft de rol van Kristin Ramsey en onderzoekt de oorzaak van de brand.

In de finale van het eerste seizoen komen we er echter achter dat Ramsey stiekem ook een andere identiteit heeft. Ze blijkt namelijk de moeder te zijn van de weerwolven Luna en Harlan Briggs.

Update seizoen 2


Gellar heeft eerder al gehint dat er misschien een tweede seizoen komt van Wolf Pack. Ze gaf toen aan dat er al een schrijversruimte open was voor de serie, maar dat de beslissing om het seizoen te vernieuwen werd uitgesteld door de mogelijke schrijversstaking in Hollywood.

Na een recent interview met Variety lijkt de kans voor een vervolg echter nog groter. Ondanks dat ze er niet te veel over kon zeggen, heeft ze wel laten weten dat ze rond te tafel zitten om het tweede seizoen van Wolf Pack te bespreken. Zo heeft ze gezegd dat "de gesprekken plaatsvinden."



Stream het eerste seizoen van Wolf Pack op Paramount+.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen