Dit hoofdpersonage zien we niet terug in 'The Night Agent' seizoen 2

De showrunner onthult welk hoofdpersonage we niet terugzien en waarom.

Valeria Milić, 21-04-2023 07:16

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Shawn Ryan (The Shield) heeft met The Night Agent weer een hit te pakken. Het is geweldig nieuws dat deze kijkcijfertopper terugkeert voor nog een seizoen, en daarbij rijst de vraag wie we terug gaan zien.
In een interview met TVLine vertelt Ryan over zijn visie op de serie, maar ook waarom we slechterik Diane Farr (Hong Chau) niet meer terugzien.

Onvoorspelbare schurk

Farr was een boeiende en onvoorspelbare schurk. In eerste instantie werd zij gepresenteerd als degene die Peter (Gabriel Basso) assisteert bij het ontmantelen van een samenzwering. Het hoofd van de staf van het Witte Huis bleek echter zelf de mol.

Shawn is duidelijk wat betreft Farr: "Het is niet aannemelijk dat zij terugkeert. De verhaallijn van Diane Farr is compleet wat ons betreft. Nog los van het feit dat Hong genoeg aanbiedingen zal krijgen, dus dan is daar ook de vraag of ze überhaupt kan".

Duidelijke afspraak

Ryan geeft aan dat hij vanaf het begin al een duidelijke afspraak had met Netflix. Dit had betrekking op een eventuele mogelijkheid tot het filmen van meerdere seizoenen. "We praten over verschillende verhalen, die vaak op verschillende locaties spelen. Er zullen dus niet veel personages overgaan van het ene seizoen naar het daaropvolgende," besluit de maker.

Aan het einde van het seizoen is Peter officieel een Night Agent, het is dus een redelijke aanname dat we hem wel terug zullen zien.

Je kunt The Night Agent streamen op Netflix.

Lees meer over: The Night Agent, Gabriel Basso, Luciane Buchanan, Hong Chau, Phoenix Raei, Eve Harlow, DB Woodside, Robert Patrick

Populair nieuws

Populair nieuws

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix

Miniserie over ramp gooit hoge ogen op Netflix