search
Wordt Dustin het nieuwe slachtoffer van Vecna in 'Stranger Things'?

Wordt Dustin het nieuwe slachtoffer van Vecna in 'Stranger Things'?

Velen hebben de krachten van Vecna niet overleefd, maar wordt Dustin nu het nieuwste slachtoffer?

Tom Veldman
Vecna zal in het vijfde seizoen van Stranger Things nog steeds wraak nemen op Eleven en al haar vrienden, en het lijkt erop dat Dustin weleens het volgende slachtoffer kan worden.

In seizoen 4 van Stranger Things hebben we kunnen zien dat Vecna veel tieners in Hawkins doodde, zodat hij meer poorten kon openen naar de Upside Down. In het nieuwe seizoen zal hij nog meer slachtoffers zoeken om Eleven en de hele Hawkins-gang te verzwakken.

Slachtoffers


Alle slachtoffers van Vecna hadden veel trauma, schuld of schaamte en in seizoen 4 richtte hij zich vooral op tieners. Zo heeft hij eerder in de serie Eleven en Max al aangevallen.

In het nieuwe seizoen blijft hij zich waarschijnlijk richten op de tieners in Hawkins, vooral op degenen die dicht bij Eleven staan.

Dustin


Ondanks dat het hele Hawkins-team veel trauma's heeft meegemaakt, bleef Dustin wel heel kwetsbaar achter na seizoen 4. We hebben kunnen zien dat Dustin goede vrienden werd met Eddie Munson.

Eddie leidde de demobats af zodat Dustin veilig weg kon komen en hij heeft de hele groep geholpen om uit de Upside Down te ontsnappen door zichzelf op te offeren.

Dustin was samen met Eddie toen hij stierf, en dat heeft een grote traumatische ervaring op hem achtergelaten. Dit is waarschijnlijk genoeg voor Vecna om zijn volgende doelwit te worden in het aankomende seizoen.Stream alle afleveringen van Stranger Things op Netflix.Aanbevolen artikelen