search
Disney+ cancelt een van zijn grootste series al na 1 seizoen!

Disney+ cancelt een van zijn grootste series al na 1 seizoen!

National Treasure: Edge of History nu al aan de kant gezet.

Bram de Groot
Soms kan het snel gaan in de streamingwereld. Series komen en gaan en nu heeft Disney+ de stekker getrokken uit een van de grootste producties die de streamer in de maak had.

Via Deadline wordt duidelijk dat National Treasure: Edge of History geen tweede seizoen krijgt. Het eerste seizoen startte verleden jaar december en er verschenen tien afleveringen.

National Treasure
Edge of History is uiteraard gebaseerd en een vervolg op de twee National Treasure-films met onder meer Nicolas Cage. Die films verschenen in 2004 en 2007 en waren financiële successen.

De serie volgde Lisette Olivera als Jess Valenzuela, een jonge DACA-vrouw die in Baton Rouge woont. Ze komt erachter dat haar overleden vader deel uitmaakte van een geheim netwerk van schatbeschermers.

Gecanceld
Het cancelen van de serie komt nadat producties als Big Shot, The Mighty Ducks: Game Changers en Mysterious Benedict Society werden stopgezet door de streamer.

Verdere details zijn niet bekend, maar waarschijnlijk vielen de kijkcijfers op Disney+ tegen na een al erg matige ontvangst: 38 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes.Disney+
Het eerste seizoen kun je uiteraard gewoon nog op Disney+ kijken. Een derde film in de reeks zou gewoon in ontwikkeling blijven, met Nicolas Cage.
Aanbevolen artikelen