Aha, nieuwe details over de 'Harry Potter'-serie op HBO Max. Het lange wachten is begonnen

Wat is er op dit moment nu exact bekend met betrekking tot de serie die is aangekondigd over 'Harry Potter'?

Bas de Kramer, 25-04-2023 00:37

Fans van Harry Potter zijn massaal in de gloria nu er een serie op HBO Max is aangekondigd van maar liefst tien seizoenen. Wat is er op dit moment nu precies allemaal bekend?

2026?

Het belangrijkste: we moeten echt nog wel een wachten. De serie zal in 2025 of zelfs 2026 pas voor het eerst worden uitgezonden. Een andere belangrijke vraag: welke verhaal zal er nu precies verteld gaan worden in de serie? CEO Casey Bloys heeft aangegeven dat het gaat om een HBO Max-original serie waarbij getrouw de boeken zullen worden gevolgd.

Seizoen per boek

Idee is dat elk seizoen zich zo ongeveer zal concentreren op één boek. De oplettende lezer zal eerder gelezen hebben dat er tien seizoenen komen, terwijl er maar 7 boeken zijn. Komen er dus toch maar 7 seizoenen, of komen er nog meer boeken?? Even afwachten maar hoe dit precies zal verlopen.

Nieuwe acteurs

Duidelijk is dat het verhaal dus helemaal opnieuw verteld zal worden door allemaal andere acteurs, dat zal best even wennen zijn. Hoewel de fans zeer enthousiast zijn om weer nieuwe Harry Potter te gaan zien, maakt iedereen zich ook wel zorgen om de kwaliteit. Kan de serie de standaard uit de films evenaren of gaat ze die zelfs overtreffen?

Wij blijven het allemaal volgen en houden jullie op de hoogte van het vervolg. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot de serie te zien zal zijn. Tot die tijd de films nog maar eens bekijken? Dat kan hier op HBO Max.


Lees meer over: harry potter, perkamentus, hbo max, daniel radcliffe

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader