search
Groot nieuws over het derde seizoen van 'The Witcher'
Series / Nieuws

Groot nieuws over het derde seizoen van 'The Witcher'

Maandag is de poster van 'The Witcher' seizoen 3 gepubliceerd. Later vandaag verwachten we groot nieuws.

Alles wijst erop dat er zeer binnenkort een nieuw seizoen van The Witcher aankomt. Afgelopen maandag is er een poster gepubliceerd met de mededeling dat er later vandaag meer nieuws te verwachten is!

Historie


The Witcher loopt sinds eind 2019. Het tweede seizoen kwam vervolgens eind 2021. Logischerwijs zou het volgende seizoen dus eind 2023 starten. Er gaan echter geruchten dat de serie al deze zomer zou gaan starten. Verder bestaat de mogelijkheid dat het derde seizoen uit twee delen zal bestaan.

Henry Cavill exit


We zijn natuurlijk erg benieuwd hoe Liam Hemsworth zijn rol als Geralt of Rivia weet in te vullen. De acteur vervangt de zeer populaire Henry Cavill en het is dus nog afwachten hoe deze 'move' gaat uitpakken. Echter, dat zal pas in seizoen 4 zijn beslag krijgen, dus we kunnen gewoon nog genieten van Henry Cavill dit seizoen.

Aansluiting bij boeken


Showrunner Lauren Schmidt Hissrich gaf eerder al aan dat men vanaf het derde seizoen dichter bij de originele teksten uit de boeken zal blijven, na de nodige kritiek van fans dat er wel erg vrij werd omgegaan met de originele bron.

Zie bijgaand de poster die Netflix gisteren deelde met de boodschap "Tot morgen". Later vandaag dus meer nieuws hierover!


Kijk de serie op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen