search
Geliefd 'Frasier'-personage keert terug voor revival
Series / Nieuws

Geliefd 'Frasier'-personage keert terug voor revival

Hiermee komen er steeds meer en meer oude gezichten terug voor de sitcom.

De Frasier-revival kan weer rekenen op een extra geliefd personage, dat terugkeert naar de sitcom: Peri Gilpin, die de rol van Roz Doyle speelde.

Gilpin zal terugkeren voor enkel een gastrol, dus ze zal niet in iedere aflevering te zien zijn. Toch is haar verschijning een aangename verrassing voor veel fans, aangezien de actrice in alle seizoenen van Frasier een vaste plek had.

De vervolgserie


Het nieuwe seizoen van de sitcom is ontsproten uit de pennen van schrijvers Chris Harris en Joe Cristalli. In hun verhaal neemt Kelsey Grammer zijn oude taak weer op zich en komt hij oude bekenden en nieuwe vrienden tegen.


De officiële omschrijving luidt: "De revival volgt Frasier in het volgende hoofdstuk van zijn leven terwijl hij terugkeert naar Boston, met nieuwe uitdagingen, nieuwe relaties om te smeden en een oude droom of twee om eindelijk te vervullen".

Acteurs


In het nieuwe seizoen speelt Jack Cutmore-Scott de oudere Freddy, Toks Olagundoye speelt Olivia, Jess Salguerio speelt Eve en Anders Keith is Frasiers neef, David.

Naast Gilpin zal Bebe Neuwirth een gastrol hebben. Zij speelde Lilith, de ex van Frasier. Ook laat Alan Cornwall zijn gezicht weer zien. De oude vriend van Frasier is nu professor geworden.



Release


De nieuwe serie wordt geproduceerd door Grammer bij Paramount Pictures. Er is nog geen releasedatum vrijgegeven, maar de verwachting is dat ergens in 2023 de serie zal uitkomen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen